Mensen vragen mij vaak 'ga je dat zien dat ik een haarwerk draag?'

Ik zeg altijd het volgende:
Wanneer wij je haarwerk plaatsen zorgen wij er uiteraard voor dat alles tot in de puntjes klopt bij het verlaten van onze zaak.
De kleur en snit matchen perfect met je eigen haar, het haarwerk staat op de juiste plaats en het is mooi onderhouden. Niemand zal wat merken. Dan ga je thuis zelf aan de slag. Al mijn klanten kunnen dit, dus jij ook!
Je zal het NIET zien
Onder 1 voorwaarde, dat je deze 5 regels volgt:

  1. Zorg ervoor dat de kleur van je eigen haar blijft matchen met het haarwerk. Maw wanneer je al gezegend bent met grijze lokken bijvoorbeeld, laat deze dan op tijd bijwerken zodat de kleur van je eigen haar steeds dezelfde is als dat van je haarwerk.
  2. Zorg ervoor dat de snit van je eigen haar blijft matchen met het haarwerk. Het klinkt logisch, maar het haarwerk groeit niet! Je eigen haar wel. Dus let er op dat de verhoudingen blijven kloppen. Anders heb je echt een toupet op je hoofd.
  3. Plaats het haarwerk op de juiste manier op je hoofd. Respecteer voor en achterkant (niet lachen, ik heb al veel gezien). Zet het niet teveel naar voren en ook niet ver naar achter. Lukt het niet dadelijk van de eerste keer. Ga dan eerst wat anders doen, leg het even weg en probeer daarna nog even op een rustig moment. Dit is gewoon wat oefenen. Na een tijdje doe je het blindelings.
  4. Onderhoud je haarwerk met de juiste producten of maak gebruik van onze wasservice. Houd hierbij rekening met de tips en tricks die we specifiek voor jouw haarwerk meegeven in het salon.
  5. En last but not least. De belangrijkste regels: Draag je haarwerk met veel zelfvertrouwen. Want als jij niet met opgeheven hoofd ergens binnenwandelt gaan mensen je net screenen om te checken wat er ‘anders’ zou kunnen zijn.

 

Vergeet niet dat het dragen van een haarwerk wel wat toewijding vraagt.
Als je niet bereid bent de inspanning te leveren om goed voor jezelf en je haarwerk te zorgen, doe je beter niets.
Want niets is zo lelijk dan dat iemand van meters afstand ziet dat iemand een haarwerk draagt.
Uiteraard gaan de mensen die kort bij je staan zien dat er wat veranderd is.
Er is tenslotte haar toegevoegd.

Mijn job is echter geslaagd wanneer mensen die je niet kennen niet zien dat je een haarwerk draagt.
Maw geen rare blikken aan de kassa van de supermarkt.

 

Vele gecoiffeerde groeten

Isa

Bericht gepubliceerd op
27/02/2023 - 17:30

Terug naar het overzicht

×