Professionele behandeling van haar- en hoofdhuid

Sommige chemotherapieën kunnen leiden tot haaruitval. Ook verschillende andere aandoeningen kunnen een behandeling van het haar of de hoofdhuid wenselijk maken. Isabelle Nijs is een ervaren haarwerkspecialist en weet hoe gevoelig dit ligt. Het maakt mensen onzeker en dat heeft een weerslag op hun sociaal leven.

 


 

Reeds jaren ben ik er mij van bewust welke impact een zogenaamde imperfectie kan hebben op je sociaal en familiaal leven.

Ik wil samen met jou persoonlijk kijken hoe we de beste oplossing kunnen vinden om jouw situatie aan te pakken.

Contacteer mij vandaag nog voor een persoonlijk en discreet adviesgesprek.

 

Isabelle Nijs
Hairprofessional Oncologie IFPC

 


 

Onze werkwijze

Als u contact opneemt met Haarwerken Nijs proberen we u zo snel mogelijk een eerste afspraak te geven in onze privé ruimte in het salon. Ook voor en na sluitingstijd om elke discretie te garanderen.

Vooral in het geval van chemotherapie is dit belangrijk om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen. Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen en noden, bekijken we de verschillende mogelijkheden en maken we een prijsofferte op. 

Reeds enkele dagen nadien heeft u al een vervolg afspraak voor uw haar of hoofdhuid behandeling, uw eerste pasbeurt of uw medische tatoeage.

Onze haarwerken worden in eigen atelier op maat vermaakt zodat er snel kan gehandeld worden indien nodig. Ook de kennis van ons professioneel team maakt dat een optimaal resultaat kan worden gegarandeerd.

Uiteraard besteden we ook de nodige aandacht aan de nazorg voor thuis of u kan het onderhoud van uw haarwerk aan ons overlaten.

Bij Haarwerken Nijs kan je ook terecht voor microblading van de hoofdhuid en medische tatoeages voor het reconstrueren van een tepel of het camoufleren van littekens.

Met de Mediscope kunnen wij u een duidelijke haar en hoofdhuidanalyse bezorgen en zo samen met u de gepaste behandeling bepalen.

 


Topkwaliteit

Isabelle Nijs en haar team zijn bijzonder gemotiveerd om je op een deskundige manier te helpen.

Haarwerken Nijs werkt enkel met producten van Mediceuticals. Dat is een medische productgroep voor gespecialiseerde haarzorg. Met de Mediscope zorgen we voor een grondige haar- en hoofdanalyse.

Je mag rekenen op een professionele en kwaliteitsvolle aanpak.

Persoonlijk advies

Bij Haarwerken Nijs kan je terecht voor persoonlijk advies. Isabelle Nijs ontvangt je in een VIP ruimte die discretie en vertrouwen garandeert. Ze volgde de opleiding tot Hairprofessional Oncologie IFPC.

Ook haar team specialiseerde zich via cursussen. Na een adviesgesprek bekijkt Haarwerken Nijs de mogelijkheden. Daarna start de behandeling of is er een eerste pasbeurt. Er gaat ook veel aandacht naar nazorg voor bij je thuis of in het atelier van Haarwerken Nijs.

Missie geslaagd

Isabelle Nijs: “Het is fijn om te beseffen dat je in het hele verhaal van patiënten iets kan betekenen. Dan is mijn missie geslaagd. Ik bied een luisterend oor. Voor hen is het vaak een opluchting om hun verhaal te kunnen vertellen. Patiënten mogen erop rekenen dat ik mijn uiterste best zal doen. Het geeft me een enorme voldoening mensen terug zelfvertrouwen te geven. Sommige patiënten kampen met blijvende problemen of gaan al heel lang onder hun situatie gebukt. Als ik een oplossing kan bieden, vloeien er soms tranen van geluk.”

 

×