Pruiken & Haarwerken 

Sommige chemotherapieën kunnen leiden tot haaruitval. Ook verschillende andere aandoeningen kunnen een behandeling van het haar of de hoofdhuid wenselijk maken. Isabelle Nijs is een ervaren haarwerkspecialist en weet hoe gevoelig dit ligt. Het maakt mensen onzeker en dat heeft een weerslag op hun sociaal leven.

 


 

Reeds jaren ben ik er mij van bewust welke impact een zogenaamde imperfectie kan hebben op je sociaal en familiaal leven.

Ik kijk samen met jou wat de beste oplossing is om jouw situatie aan te pakken.

Contacteer mij vandaag nog voor een persoonlijk en discreet adviesgesprek.

 

Isabelle Nijs
Hairprofessional Oncologie IFPC

 


 

Onze werkwijze

Als u contact opneemt met Haarwerken Nijs geven we u zo snel mogelijk een eerste afspraak in onze privé ruimte in het salon. Ook mogelijk voor en na sluitingstijd om discretie te garanderen.

Vooral in het geval van chemotherapie is dit belangrijk om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bekomen. Tijdens het adviesgesprek bespreken we uw wensen en noden, bekijken we de verschillende mogelijkheden en maken we een prijsofferte op. 

Binnen enkele dagen krijgt u een vervolgafspraak voor de behandeling van uw haar of hoofdhuid of uw eerste pasbeurt.

Onze haarwerken worden in eigen atelier op maat gemaakt zodat er snel kan gehandeld worden. Ook de kennis van ons professioneel team maakt dat een optimaal resultaat wordt gegarandeerd.

We besteden ook de nodige aandacht aan de nazorg voor thuis of u kan het onderhoud van uw haarwerk aan ons overlaten.

Met de Mediscope kunnen wij u een duidelijke haar- en hoofdhuidanalyse bezorgen en zo samen met u de gepaste behandeling bepalen.

Bij Haarwerken Nijs kan je terecht voor persoonlijk advies. Isabelle Nijs ontvangt je in een VIP ruimte die discretie en vertrouwen garandeert. Ze volgde de opleiding tot Hairprofessional Oncologie IFPC. Ook haar team specialiseerde zich via cursussen.

 


Topkwaliteit

Isabelle Nijs en haar team zijn bijzonder gemotiveerd om u op een deskundige manier te helpen.

Haarwerken Nijs werkt enkel met producten van Mediceuticals. Dat is een medische productgroep voor gespecialiseerde haarzorg. Met de Mediscope zorgen we voor een grondige haar- en hoofdanalyse.

U kan rekenen op een professionele en kwaliteitsvolle aanpak.

Persoonlijk advies

Na een adviesgesprek bekijkt Haarwerken Nijs de mogelijkheden. Daarna start de behandeling of is er een eerste pasbeurt. Er gaat ook veel aandacht naar nazorg voor bij uw thuis of in het atelier van Haarwerken Nijs.

Missie geslaagd

Isabelle Nijs: “Het is fijn om te beseffen dat je in het hele verhaal van patiënten een bijzondere meerwaarde biedt. Ze krijgen bij mij een luisterend oor. Voor hen is het vaak een opluchting om hun verhaal te kunnen vertellen. Patiënten weten dat ik voor hen door het vuur ga. Het geeft me een enorme voldoening mensen terug zelfvertrouwen te geven. Sommige patiënten kampen met blijvende problemen of gaan al heel lang onder hun situatie gebukt. Wanneer ik een oplossing biedt, vloeien er vaak tranen van geluk.”

 

×